Categories
Uncategorized

Credit la domiciliu doar cu buletinul

Atunci cand ai o nevoie financiara si nu vrei sa pierzi foarte mult timp, un credit la domiciliu poate reprezenta un cadou pe care ti-l permiti.

Un astfel de imprumut are numeroase beneficii si principalul avantaj este acela a timpului scurt de aprobare.

Nu mai ai nevoie de un card bancar si nici de foarte multe documente.

Un buletin, o dovada de venit si nimic mai mult.

Pentru un asemenea serviciu nu vei face niciun fel de deplasari deoarece un consultant te va indruma in procesul de obtinere a banilor.

Va veni la tine acasa pentru rambursarea creditului si iti va oferi suportul necesar pentru incheierea contractului.

Toate procedurile vor fi usoare si se vor incheia cel mai probabil odata cu prima vizita a consultantului financiar.

Daca bancile inca nu ofera un credit la domiciliu, ei bine, institutiile financiare nebancare sunt dispuse sa te ajute cu sume care pornesc de la 100 lei si ajung pana la 10000 lei.

Nu mai trebuie sa apelezi la cunostinte, nu mai ai nevoie de garantii suplimentare, iar solicitarea se trimite online.

Imediat dupa aceea, adica urmatoarea zi lucratoare, un agent al institutiei financiare nebancare aleasa se va deplasa la domiciliul tau pentru a-ti prezenta oferta si a incheia un contract.

Fiecare institutie financiara are propria oferta de credit la domiciliu si majoritatea promit un raspuns in doar cateva ore.

De aceea, daca ai ramas fara bani si nu vrei sa strici economiile, poti apela la iCredit, institutie cu un proces simplu de aplicare direct prin telefon.

Creditele de la acest IFN se acorda la domiciliu prin intermediul a doar doua documente: buletin si adeverinta de salariu.

Daca esti pensionar, cel mai probabil se accepta talonul de pensie impreuna cu decizia de pensionare.

Daca vrei pana la 1000 euro echivalent in lei cu circa 4000 RON atunci ti se vor solicita garantii imobiliare.

Alegi personal cum sa platesti ratele: saptamanal sau lunar.

Daca doresti un imprumut la domiciliu de o valoare mai mare, iCredit iti pune la dispozitie un credit de pana la 400000 RON, insa numai cu o garantie imobiliara concreta.

Totusi, daca nu ai o nevoie financiara care sa necesite sume atat de mari este mult mai simplu sa obtii clasicul credit nebancar acordat pe termen scurt, fara garantii dar si fara mari riscuri.

La un credit de o valoare mai mica, potrivit nevoilor curente, cu siguranta nu se vor face atat de multe verificari si e posibil sa fii acceptat chiar daca ai mici  restante in Biroul de Credit.

Daca in momentul prezent dovedesti consultantului iCredit ca ai un venit suficient si conditiile optime pentru a returna banii la timp, atunci ai toate sansele sa fii declarat eligibil pentru un credit rapid cu formalitati minime.

Daca te-ai saturat de drumurile care par sa nu se mai termine pe la banci sau brokeri ce promit o rezolvare a situatiei tale financiare, poate  e momentul sa le dai o sansa si celor de la Provident.

Ei iti vor inmana banii in maxim 24 ore.

Ratele se platesc de la domiciliu saptamanal sau lunar, iar creditul poate fi cuprins intre 500 si 10000 lei.

Atunci cand iei o suma de bani de la o institutie financiara nebancara e recomandat sa nu te indatorezi pe termen lung deoarece, desi lipsesc o parte din comisioane, valoarea DAE este destul de mare si nu e usor de suportat.

Cel mai indicat este sa fii cumpatat, sa soliciti prin suport telefonic toate detaliile necesare si sa stabilesti mai apoi o intalnire cu un consultant Provident.

Documentele necesare pentru accesarea unui credit la domiciliu sunt buletinul si adeverinta sau fluturasul de salariu.

De fapt, Provident precizeaza ca nu trebuie sa fii neaparat salariat pentru a fi eligibil, ci poti fi acceptat ca si client cu precizarea ca venitul, indiferent de sursa, trebuie sa fie unul stabil.

Ratele Provident sunt fixe, nu se plateste avans, iar termenii contractului trebuie sa fie respectati de ambele parti.

Acest credit de nevoi personale nu trebuie sa aiba o destinatie fixa, solicitantul putand folosi banii primiti in orice scop.

In cazul intarzierilor la plata, se iau masurile prevazute de lege, inclusiv cele care presupun chemarea in fata instantelor judecatoresti.

O alta institutie financiara nebancara, ceva mai mica, dar cu un proces la fel de simplu de acordare este Steiner Credit.

Din cate se pare in acest moment, aceasta institutie financiara nebancara actioneaza in principal numai pe raza judetului Prahova.

Steiner Credit este dispusa sa iti ofere pana la 2.500 lei cu achitarea in rate saptamanale.

Administrarea creditului la domiciliu este inclusa si in acest caz si nu exista in prezent o conditie care sa se refere la nevoia de a aduce si un codebitor.

Altfel spus, nu ai nevoie de giranti, insa Steiner Credit percepe anumite comisioane asemanatoare cu cele bancare, cum ar fi comisionul de analiza sau comisionul de administrare a imprumutului.

Suma primita de fiecare client depinde de capacitatile de rambursare a solicitantului, insa spre exemplu pentru 1250 lei returnati in 41 saptamani, dobanda anuala este in procent de aproximativ 23%, iar suma totala de rambursata ar fi de aproximativ 1650 lei.

Cu o premiera pe piata creditelor nebancare, Steiner Credit precizeaza pe site-ul companiei ca nu se percep dobanzi penalizatoare, iar fiecare client care intampina dificultati la rambursare trebuie sa ia legatura cu reprezentantii institutiei pentru a gasi o solutie optima si a nu depasi termenul scadent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *