Categories
Uncategorized

Credit rapid fara carte de munca

Atunci cand te afli intr-un impas financiar apelezi la creditele rapide si asta de regula dupa ce ai epuizat toate celelalte variante.

De exemplu, imprumutul la prieteni, cunoscuti, vecini sau colegi.

Imprumuturile nebancare rapide reprezinta cele mai simple cai de a obtine suma de bani dorita.

Este vorba de acele credite acordate de societatile financiare nebancare care impun conditii sumare de eligibilitate.

In acest caz, vorbim de credite fara garantii, fara giranti, care se acorda intr-un timp scurt cu minim de documente.

Cand am epuizat toate solutiile de a face rost de bani pe care le avem la indemana, cand constatam ca la banca nu putem merge pentru ca nu ne incadram in conditiile impuse de aceasta, cand constatam ca nici IFN-urile nu ne acorda credite de nevoi personale in conditii avantajoase de dobanda, atunci nu mai avem alta varianta decat cea a creditelor rapide.

Creditele rapide sunt destinate persoanelor ce au nevoie de bani pe termen scurt.

Este vorba de sume mici de bani de care ai nevoie in situatii dificile, ce impun o rezolvare urgenta, cum ar fi plata unei amenzi auto, ori o urgenta medicala, ori plata unor facturi restante pentru care ti-a fost taiat cablul, etc.

Actele care ti se solicita de obicei sunt: actul de identitate si o dovada de venit, iar in ultima vreme se cere extrasul de cont sau vechimea minima.

Aceste sume mici de bani acordate rapid pe perioade scurte de timp sunt cunoscute pe piata financiara sub denumirea de credite rapide.

De obicei, aceste imprumuturi se acorda online, se completeaza formularele puse la dispozitie de IFN-uri, dar exista si accesarea prin telefon, SMS sau la sediul societatii.

Bineinteles, ca cea mai comoda varianta este cea online in care completezi un formular si scanezi si incarci niste documente pe internet.

Ultima perioada a adus in avantajul clientilor factorul timp.

In prezent, poti primi banii in cateva ore de la accesare, daca toate informatiile si documentele sunt in regula.

Creditul rapid are dobanda mare si acest lucru este un dezavantaj.

Aceasta se datoreaza si faptului ca riscurile sunt mari. Se poate spune ca dobanda este mare pe masura riscurile pe care le asuma un IFN.

Un alt aspect care apare odata ce intarzii cu rambursarea sunt reprezentate de penalizari, de obicei foarte mari.

Putem spune ca nu dobanda este cea care creeaza probleme clientilor, ci penalizarile.

De aceea, multi clienti se plang de acest aspect.

Daca in contractul de imprumut cheltuielile aferente creditului sunt exprimate clar atunci nu mai exista loc de interpretari.

Pe scurt, se poate spune ca aceste credite pot reprezenta o solutie de a iesi dintr-o situatie financiara dificila dar trebuie sa fii foarte sigur ca vei fi in stare sa rambursezi imprumutul contractat deoarece intr-un alt caz penalizarile te vor indatora foarte mult.

Ceea ce este foarte important atunci cand semnezi un contract de credit este sa te asiguri ca ai inteles exact toate punctele, mai ales cele care se refera la costurile aferente si mai ales la penalizari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *