Categories
Uncategorized

Ferratum credit in rate sau lunar? Pareri 2020

Cea mai utila solutie atunci cand ai nevoie de bani este un credit rapid care te scapa de probleme.

Cand te-ai hotarat sa apelezi la aceasta solutie, trebuie sa bifezi in formularul de solicitare al IFN-ului perioada de rambursare pe care o doresti, adica durata de timp in care vei plati ratele cu dobanda aferenta.

Cu cat e mai indelungata perioada cu atat creste insa si rata dobanzii, insa vei avea si garantia mai mare ca vei putea rambursa la timp banii.

De regula, un credit rapid online are o perioada scurta de inapoiere a banilor.

Pentru un imprumut de la Ferratum poti sa returnezi banii in maxim 45 zile, acesta reprezentand unul dintre cele mai lungi termene oferit de IFN-urile din Romania.

Comparativ cu perioada de rambursare a unui credit rapid de la Viva Credit, aici cea mai lunga perioada este de 35 zile, iar la Zaplo banii sunt acordati pentru maximum 30 zile.

Ferratum vine cu cea mai lunga perioada de timp atunci cand vorbim de institutii financiare nebancare.

Poti imprumuta suma de 1400 RON pentru 45 zile, deci ai la dispozitie de regula aproximativ inca 2 saptamani.

Trebuie subliniat faptul ca aceasta perioada generoasa de rambursare este valabila numai daca esti client fidel al companiei si este valabila numai pentru imprumuturi de peste 800 RON.

Rambursarea se poate efectua in numerar numai de la anumite institutii din raza ta de domiciliu, ori prin transfer bancar fara limitari.

Daca doresti o suma mai mica, iar perioada de rambursare este cuprinsa intre 15 si o luna si este pentru prima data client al Ferratum, atunci te poti bucura de o oferta deosebit de generoasa: poti aplica pentru un credit cu zero dobanda.

Daca nu poti rambursa suma imprumutata in termenul de 45 zile, trebuie sa stii ca un imprumut pana la salariu este o optiune avantajoasa.

Daca nu reusesti sa returnezi suma de bani in termenul stabilit in comun acord cu compania, se va percepe un cost de 3%/zi ca si dobanda penalizatoare.

In acest caz, cu siguranta va fi afectat si istoricul tau de credit.

Ca sa nu ai parte de astfel de neplaceri, in cazul in care nu poti rambursa banii in termenul de 45 zile, poti solicita o rescadentare a imprumutului.

La Ferratum nu exista limite de rescadentare, insa trebuie sa achiti o taxa de aproximativ 100 lei. Perioada cu care se poate prelungi termenul este de 14 zile.

Nu trebuie sa depasesti cea de-a cincea zi de la data scadenta si trebuie sa anunti reprezentantii Ferratum pentru a stabili impreuna un termen de prelungire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *